För familjen

Som familj kan ni besöka oss under våra öppettider för att gå i våra utställningar tillsammans. Under loven och vissa helger har vi särskilda aktiviteter som vi riktar mot barn och unga med familj. I utställningarna finns det aktiviteter som ni tillsammans kan göra under ert besök hos oss.

Vi strävar efter att göra aktiviteter konstandsfria så att alla kan delta och uppmuntrar  det vuxna att också delta i skapadet. 

Skattjakt i skogen

Du kan gå en skattjakt hos oss tillsammans med din familj eller ensam. Genom att gå skattjakten kommer du kunna se utställningen på ett nytt sätt och söka efter saker som gömmer sig bland verken. Och självklart väntar en belöning på er när ni är klara! 

Lovverkstad

Under lov arrangerar Konsthallen en lovverkstad med olika teman för alla lediga att ta del av. Information om dessa hittar du i vårt kalendarium under kategorin ”VAD HÄNDER” samt sociala kanaler och nyhetsbrev. Stora som små är varmt välkomna att delta i skapandet!

Sommarverkstad

För alla lediga har Virserums Konsthall sommarverkstad där vi testar olika material tillsammans, papper, lera och tyg! Vi kommer skapa collage av tyg, göra skulpturer i lera och bygga figurer av träbitar. Välkommen hälsar konstpedagogen Alva!

I år, 2022, är det sommarverkstad vecka 25, 26 och 27. Verkstaden är öppen varje dag tisdag till fredag 13.00 till 15.30 utom midsommarafton. 

Det är helt gratis att delta och ALLA är välkomna!