Café Eken och Butik

Café Eken:

I vårt Café Eken serveras vällagad vegetarisk mat, fikabröd och varma och kalla drycker. Vi erbjuder oftast ett eller flera tillfälliga lunchalternativ så som vällagad husman i hållbar tappning, tillfälliga inspel från världens olika kök, soppor, sallader, mackor, kakor och ostkaka. Vi arbetar med närproducerade råvaror utifrån tillgång och varierar vår meny efter säsong. Maten som lagas är i huvudsak vegansk och kan alltid fås laktos/glutenfri. 

Butiken: 

I butiken vid Konsthallens reception finns böcker om konst, kulturhistoria och hållbarhet. Ofta finns ett litet urval kopplat till aktuella utställningars tema och frågeställningar. I butiken hittar du också utvalda presentartiklar (hantverk och design).

Matfilosofi
Vi strävar efter att förhöja besöksupplevelsen på Virserums Konsthall och lyfta fram lokala mathantverkare och producenter. Menyn anpassas efter säsong och tillgång, för aktuell meny eller förbokning rekommenderar vi att ni kontaktar oss via telefon på nummer 0495 31506

Varmt välkomna!

Nyheter i butiken
Just nu pågår ett samarbete där vi i samverkan med konsthantverkare, entreprenörer och designers utvecklar nya produkter till vår shop. 
Resultatet av detta kommer finnas på hyllorna under nästa säsong.