Besök

Öppettider:

Måndagar: Stängt

Tisdag – Söndag: 11.00-16.00

Entré

Från 18 år:  100 kr
Upp till 18 år gratis

Medlemskap: 100 kr. Läs mer här!

Besöksinformation

Direkt när man kommer in finns vårt Café Eken och vår reception och vår butik. I vår reception finns alltid en värd som berättar om utställningarna och hur du bäst hittar runt i huset. Var försiktig i våra utställningssalar. Det är lätt att stöta till något med ryggsäckar, större väskor mm. Man får inte äta eller dricka i salarna.

Grupp

60 kr/vuxen (8 betalande personer och över räknas som grupp.)

Vid grupp på över 10 personer, ber vi er att vänligen förboka ert besök på 0495 315 06 eller info@virserumskonsthall.com. 

Boka visning för grupp

Visning av utställningar bokas med ett par dagars framförhållning och kostar 500 kr. Förbokade visningar kan också ordnas vid andra tider än ordinarie öppettider. Visningen tar ca. 60 min under vilka våra guider berättar mer om konsthallen och om de aktuella utställningarna. Vi erbjuder även visningar på engelska. 

Skolvisningar:
Vi erbjuder också visningar för barn och unga. Mer om vad vi kan erbjuda just din skola hittar du under skola.

Konferens

Virserums Konsthall är en inspirerande och kreativ miljö för möten. Det finns möjlighet att ordna möten i konsthallens lokaler under ordinarie arbetstid för ca 15 personer. Men det är möjligt att ha möten i de publika utrymmena utanför ordinarie öppettider, t ex på kvällar och måndagar. Normal konferensutrustning erbjuds, och det finns WiFi i lokalerna. Caféet kan ordna kaffe/fika och lunch. Annan mat ordnas via catering.

Särskilt i anslutning till våra temautställningar är möten på konsthallen frekventa. Vi ordnar specialvisning för deltagarna.

Kontakta oss via telefon: 0495-315 06 eller via mail: info @ virserumskonsthall.com för bokning och mer information

Direkt när man kommer in i Virserums Konsthall finns en toalett som är HK-anpassad.

Det är tyvärr inte tillåtet att ta med sin hund in på konsthallen med undantag av assistanshundar.

Vi har gratis WiFi i våra utställningssalar och i vårt café.

Vi har endast obevakad garderob.

Det är tillåtet att fotografera i våra utställningar.