Vad händer?

Fira sommaren tillsammans med oss på Virserum Konsthall i samarbete med ABF Kalmar län!

14.00 inviger vi de nya utställningarna i  FRIYTAN och Nödvändighetens Arkitektur.  Dessutom arrangerar Virserums Konsthall picknick utomhus där ni har möjlighet att gå på kreativ workshop, ta del av höstens kulturutbud, lyssna på livemusik med Henrik och Linnea och beställa från Café Ekens höstmeny.

Evenemanget är helt gratis. Varmt välkomna!

Nödvändighetens Arkitektur Dag 8/9

Årets tävling av Nödvändighetens arkitektur är den femte triennalen, och idéerna som grundade den är mer relevanta än någonsin. Vi behöver arkitektur som verkligen är hållbar. Vi vet att byggnader, från skapande till uppvärmning, kyla, belysning, ventilation och hela vägen till rivning är klimatpåverkande. Att designa och bygga utan att tära på resurserna är vägen för framtiden. Årets bidrag och vinnarna presenteras i den utställning som öppnar 13 augusti på Virserums Konsthall.

Virserums Konsthall är även stolta att kunna meddela att representanter för de tre vinnande bidragen som kommer vara talare på Virserums Konsthall under Nödvändighetens Arkitektur Dag som arrangeras den 8/9. Mer om dagen och anmälan hittar du här.