Vad händer?

November:

Kaffe och skapande

En dag i månaden 16-19.30 finns vår konstpedagog på plats med nybryggt kaffe och skapande aktivitet. Aktiviteten är meditativ och till för alla. Du är välkommen att komma när du vill och stanna så länge det passar dig. Konsthallen bjuder på kaffe, även om man bara vill komma för att ta en kopp och umgås en stund. Datum:  29/11

December:

Circusstoft – Den sista svavelstickan

Virserums Konsthall fylls den 3 december, 12.00, av cirkusartister, musiker, operasångare och dansare. Föreställningen arrangeras tillsammans med Länsmusik Kalmar län och Kalmar Läns Byteater och i samarbete med Oskarshamns folkhögskola och Vimmerbys folkhögskola.

”Cirkusstoft – den sista svavelstickan” är en nyskriven unik föreställning som handlar om Svavelflickan som lockas att tända sin sista svavelsticka och får då träda in i en ny magisk värld.

Det är första gången som Virserums Konsthall står värd för den här typen av föreställning. Boka din plats via info@virserumskonsthall.com

OBS! Skolföreställningar ges 1-2 december. Du som är mellanstadielärare/rektor i Hultsfred eller Högsby kommun kan redan nu boka platser till dina elever. Detta görs via mail:

Skriv till info @ virserumskonsthall.com för att få mer information.