Vad händer?

Konstyoga

Ett pass där vi utför yoga mitt bland konsten och arbetar med det andra chakrat som aktiverar den kreativa kraften. Det kommer vara en lugn klass där vi också kan njuta av platsen och ljuset på ovanvåningen i konsthallen.

 

Datum: 15/9 och 29/9

Tid: 10-11

Kostnad: 100 kr.

Ledare Heidi Müller.

Ta gärna med egen matta om du har.

Anmälan krävs till: carolina.jonsson@virserumskonsthall.com

All Konst i Småland – UNG

Vad är All konst i Småland – UNG? En utställning för ung konst i Småland. Alla födda 1992 till 2002 får vara med. Visas på Virserums Konsthall 28/10 – 2/12 2018. Inlämning av verk ska ske senast 30/9.

 

Insamlingen av verk har startat. Vill du vara med läs mer här på vår hemsida.

Cirkel med tryck på papper och textil på konsthallen

i samarbete med ABF

 

Hösten närmar sig och vi vet hur mörkt det kan bli i Virserum under oktober och november. Därför tycker vi på Konsthallen att det är en bra tid att träffas och göra något kreativt. Därför erbjuder vi nu under hösten i samarbete med ABF en cirkel – tryck på papper och textil.

Tillsammans träffar vi en inspiratör konstnären/designern Lena Håkansson som visar oss en teknik som vi sedan arbetar med under 6 tillfällen med start vecka 43. Kursledare övrig tid är Carolina Jonsson på Virserums Konsthall.

 

Kurser tar plats lördagar 10 – 13.30 på konsthallen.

Kostnad: 350 kr.

Anmälan krävs till: carolina.jonsson@virserumskonsthall.com

 

Föreläsningsserie

Konsthallen kommer att fortsätta ordna föreläsningar även under hösten 2018. I oktober och november kommer Virserumsån vara i fokus. Alla föreläsare kommer presenteras i september och att första föreläsningen planeras den 31/10

 

Konsthallens insamling

Just nu pågår en insamling för angelägna investeringar för det spektakulära Pappershuset. Vill du ge en gåva? Läs mer här.

 

 

Öppetider:  

tisdag - söndag kl 12 - 17

Kontakt:  

tel 0495-315 06, info@virserumskonsthall.com

Hitta oss: 

Virserums Konsthall, Kyrkogatan 36, 570 80 Virserum